Wandrek Mango Rond – 60 cm

 69,00

Veel uit voorraad leverbaar, neem contact op voor de actuele voorraad

SKU:7019
  • Gratis bezorging boven €200,-

  • Betalen na aflevering met Klarna of Afterpay

Beschrijving

Het Wandrek Mango Rond is een stijlvol en praktisch wandrek dat elke kamer in huis kan verfraaien. Het rek is gemaakt van hoogwaardig mango hout. Het hout heeft een natuurlijke kleur en textuur die de schoonheid van dit prachtige materiaal benadrukt.

Het wandrek heeft vier niveaus, die elk worden ondersteund door een stevig metalen frame. De frames zijn afgewerkt in een zwarte kleur, wat een prachtig contrast creëert met het warme hout. De ruime planken bieden voldoende ruimte om boeken, planten, foto’s en andere decoratieve objecten te plaatsen.

Het ontwerp van het Wandrek Mango Rond is zowel stijlvol als functioneel. Het ronde ontwerp geeft een unieke uitstraling en maakt het rek tot een echte blikvanger in uw interieur.

Dit wandrek is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing voor het opbergen van hun spullen. Het kan worden gebruikt in verschillende kamers van het huis, zoals de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. Het is ook ideaal voor kleine ruimtes omdat het weinig ruimte in beslag neemt en toch veel opbergruimte biedt.

Kies voor het Wandrek Mango Rond en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid en functionaliteit toe aan uw interieur. Dit rek is niet alleen praktisch, maar ook een opvallend designelement dat uw kamer zal transformeren. Bestel nu en geniet van de veelzijdigheid en schoonheid van dit prachtige wandrek!

Oneffenheden

Onze meubelen bestaan veelal uit natuurlijke materialen en worden grotendeels met de hand vervaardigd waardoor er oneffenheden kunnen ontstaan. Lees meer

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen60 × 20 × 60 cm
EAN

SKU

7019

Merk

Ook interessant