Salontafels Mango Nora - set van 3

Salontafels mango nora is gemaakt van mango hout. Mangohout is een stevige, duurzame en milieuvriendelijke hardhout soort vol karakter uit India. Het zwarte staal in combinatie met het Mango hout heeft een warme en krachtige uitstraling. Mango hout is qua hardheid vergelijkbaar met die van eikenhout.

Materiaal: Mango hout

Afmetingen; 55 cm 73cm  40cm

 

Oneffenheden

Onze meubelen bestaan veelal uit natuurlijke materialen en worden grotendeels met de hand vervaardigd. Het hout dat is gebruikt voor dit exclusieve product is op professionele wijze gedroogd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Daardoor kan het voorkomen dat u hier en daar kleine oneffenheden zoals een scheurtje, barstje of knoestje tegenkomt. De tafelbladen zijn licht golvend.  Dit is inherent aan het product en wordt beschouwd als acceptabel. Het geeft uw meubel een warme landelijke uitstraling en een uniek karakter! Op de constructie van het meubel heeft dit echter geen negatief effect.

159,00

Salontafels Mango Nora - set van 3

Salontafel set van 3 Mango Nora. Deze salontafels is gemaakt van metaal gecombineerd met blank mangohout. Het mangohout is naturel van kleur. Een ware eyecatcher in een industriëel interieur.

Set van 3 met een mooi dik massief mango houten blad: 40cm, 55 cm en 73cm. 

Gewicht 500 g
Afmeting

40 cm (diameter), 55 cm (diameter), 73 cm (diameter)

Materiaal

Stijl

Merk

Serienaam

Vorm

Rond

Scroll naar top