Salontafel T901TK

889,00

Categorieën: ,

Salontafel T901TK is een massieve teak houten salontafel met een vintage uitstraling. De afmeting van deze salontafel is 120x70x50 cm. (lxbxh)

Een salontafel, ook wel een koffietafel genoemd is een middelpunt in en kan de toon zetten voor uw hele woonkamer. Deze tafel heeft een landelijke stijl met gedraaide poten en schuine randen. Het meubelstuk is chique, heeft karakter en is gemaakt tot in de perfectie om een leven lang mee te gaan.

Teak houten salontafel T901TK komt uit onze Hygge collectie. Deze collectie is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit massief teak hout en heeft een warme vintage uitstraling. Het teak hout is zorgvuldig geselecteerd om een mooi gestructureerd en afgewerkt product te garanderen. Teak hout op zich is prachtig, compact en duurzaam, waardoor de meubelen gemaakt van dit hout zeer hoogwaardig zijn. Elk meubelstuk is machinaal gemaakt met precisie en met de hand afgewerkt om een mooi resultaat te garanderen. De hoogwaardige wateroplosbare topcoating is zowel functioneel als esthetisch. Het onthult de natuurlijke nerven en patronen van het hout, waardoor elk teak houten stuk in de collectie uniek is en het zorgt voor extra sterkte en weerstand.