Sidetable T902TK

999,00

Sidetable T902TK

Categorieën ,

Sidetable T902TK is een vintage massief teak houten sidetable met een vintage uitstraling. De afmeting van deze sidetable is 140x40x80 cm. (bxdxh)

Als u eenmaal een sidetable, ook wel haltafel genoemd, heeft aangeschaft dan vraagt u zich af waarom u dit niet eerder heeft gedaan. U kunt er een vaas, lamp of ornament op zetten, maar is ook een ideale opbergplaats voor alledaagse dingen, zoals sleutels of blocnote en pen. En dankzij de dubbele laden is er genoeg ruimte voor andere spulletjes.

Teak houten sidetable T902TK komt uit onze Hygge collectie. Deze collectie is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit massief teak hout en heeft een warme vintage uitstraling. Het teak hout is zorgvuldig geselecteerd om een mooi gestructureerd en afgewerkt product te garanderen. Teak hout op zich is prachtig, compact en duurzaam, waardoor de meubelen gemaakt van dit hout zeer hoogwaardig zijn. Elk meubelstuk is machinaal gemaakt met precisie en met de hand afgewerkt om een ​​mooi resultaat te garanderen. De hoogwaardige wateroplosbare topcoating is zowel functioneel als esthetisch. Het onthult de natuurlijke nerven en patronen van het hout, waardoor elk stuk in de collectie uniek is en het zorgt voor extra sterkte en weerstand.

Gewicht 500 g
Scroll naar top