Boxspring Saint Tropez

Boxspring Saint Tropez

SKU boxspring-saint-tropez Categorieën ,

Boxspring Saint Tropez, voor heerlijk slaapcomfort. Van hoogwaardige kwaliteit voor de scherpste prijs.Wilt u heerlijk slapen en uitgerust wakker worden? Met onze Boxsprins heeft u vele mogelijkheden om uw bed aan te passen aan uw slaapvoorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld extra lengte? Lekker breed liggen? Een stevig maar comfortabel matras? Hebben uw partner en u verschillende wensen m.b.t. het matras? Geen probleem, er is veel mogelijk. Daarom adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. U kunt zelfs proef liggen in onze showroom. kom gezellig langs bij zitten en liggen in Gouda. Zoekt u maatwerk ? ook dat is geen probleem. Nu met gratis montage en gratis bezorging door heel Nederland.
n
nBoxspring Saint Tropez is een zeer comfortabel boxspring bed. Dit bed wordt geleverd inclusief:
n2 verende bonell bakken 24 cm hoog
nGecapitonneerd deelbaar hoofdbord met oren, totale hoogte 160 cm.
n2 matrassen, uitvoering 7 zone pocket afgedekt met polyether
ninclusief Oplegmatras koudschuim HR35
nKlassieke gedraaide wengé poot 12 cm hoog.
n
nDaarnaast is het ook mogelijk extra een 5 jaars all-in garantieperiode af te sluiten. U ontvangt dan 5 jaar professionele service en garantie voor uw boxspring. Bekijk hier de voorwaarden. Landelijke complete boxspring.
n
nBoxspring
nHeerlijk slapen en uitgerust wakker worden? Met een boxspring heeft u vele mogelijkheden om uw bed aan te passen aan uw slaapvoorkeuren, wilt u bijvoorbeeld extra lengte? Lekker breed liggen? Een stevig maar comfortabel matras? Een zacht maar stevig matras? Hebben uw partner en u verschillende wensen met betrekking tot het matras? Geen probleem, er is veel mogelijk met een boxspring, laat u door ons adviseren over de mogelijkheden. U kunt zelfs proef liggen in onze showroom!

n
nDaarnaast is het ook mogelijk extra een 5 jaars all-in garantieperiode af te sluiten. U ontvangt dan 5 jaar professionele service en garantie voor uw boxspring. Bekijk hier de voorwaarden. Landelijke complete boxspring Les Salins. Boxspring Saint Tropez dreamtime 406
n
n

Gewicht 1000 g
Afmeting

140×200 cm., 140×210 cm., 160×200 cm., 160×210 cm., 180×200 cm., 180×210 cm.

Materiaal

Scroll naar top