Vragen over uw bestelling? info@zittenenliggen.nl   |   Showroom in Reeuwijk |   Bezorging in Nederland en Belgie |   Laagste prijs   | Ook bezorging in België   |  In 3x betalen 0% rente

Bankstel Coast velvet deluxe

1.595,00

Bankstel Coast velvet deluxe

Categorieën ,

Bankstel Coast velvet deluxe is een heerlijke comfortabele velours stof loungebank, uitgevoerd met koudschuim en extra zachte foamlaag op de zitkussens voor ultiem zitcomfort. Deze bank heeft een afmeting van 320×240 cm. met het lounge-eiland links. Uitgevoerd in de prachtige prachtige Truffel kleur en direct op voorraad. Gratis thuis bezorgd!

Mocht loungebank Coast velvet deluxe u aanspreken, maar wenst u liever een andere kleur, of het lounge-eiland rechts i.p.v. links, dan is dit uiteraard ook mogelijk en kunnen wij de bank voor u bestellen in de door u gewenste stof en uitvoering. De verkoopprijs van deze bank is normaal €1695,-  Dit is een een maximum prijs en geldt voor een bankstel zoals uitgevoerd op de foto’s in een luxe velours stof. Kiest u bijvoorbeeld een bankstel uitgevoerd in een andere stof (bijvoorbeeld ribstof) dan kan de prijs lager uitvallen. De prijsrange ligt tussen € 1295,- en € 1695,- . Dit bankstel is leverbaar in vele moderne stoffen en kleuren. Kom eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Wij informeren u graag, de koffie staat klaar!

Scroll naar top