Actie!

Bank Verona 3-zits

950,00

Bank Verona 3-zits

SKU bank-verona-3-zits Categorieën , ,

Bank Verona 3-zits bestaat uit een prachtig rank basis frame voorzien van armleuningen, losse zit- en rug kussens en decoratieve armkussens. De basis van bank Verona 3-zits bestaat uit een massief houten frame waarin zigzagveren zijn verwerkt waarna deze zijn afgedekt met de perfecte laag schuim en synthetische batting.

De vulling van de zitkussens bestaat uit hoogwaardig HR schuim 35/32 kg/m3 afgedekt met synthetische batting. De open celstructuur van het schuim zorgt ervoor dat het materiaal ademt en vocht afvoert. Daarnaast is het schuim zeer veerkrachtig waardoor het een hoog comfort biedt en een lange levensduur heeft.

De vulling van de rug kussens bestaat uit hoogwaardig HR schuim 23/13 kg/m3 afgedekt met synthetische batting. Deze fijne samenstelling zorgt voor comfort en een fijne steun in de rug. Verona is voorzien van subtiele ronde, zwarte metallic poten, uitgevoerd in metaal. De poten geven Verona een elegante touch. 216 cm stof juke koper direct leverbaar. andere kleuren 8 weken levertijd

Gewicht 1000 g
Scroll naar top