Bank Siena 2,5-zits + ottomane

1.595,00

Wissen

Bank Siena 2,5-zits + ottomane

SKU bank-siena-25-zits-ottomane Categorieën , ,

Bank Siena 2,5-zits + ottomane bestaat uit een prachtig rank basis frame voorzien van armleuningen, losse zit- en rugkussens. De basis van bank Siena 2,5-zits + ottomane bestaat uit een massief houten frame waarin zigzagveren zijn verwerkt waarna deze zijn afgedekt met de perfecte laag schuim en synthetische batting.

De vulling van de zitkussens bestaat uit hoogwaardig HR schuim 30/30 kg/m3, 35/32 kg/m3 afgedekt met synthetische batting. De open celstructuur van het schuim zorgt ervoor dat het materiaal ademt en vocht afvoert. Daarnaast is het schuim zeer veerkrachtig waardoor het een hoog comfort biedt en een lange levensduur heeft.

De rugkussens bestaan uit 50% versnipperd schuim, 50% polyestervezel ballen, afgedekt met synthetische batting. Deze fijne samenstelling zorgt voor comfort en een fijne steun in de rug.
Siena is voorzien van zwarte, naar buiten staande poten, uitgevoerd in metaal. De poten geven Siena een trendy touch. 264 x 226  ook in spiegelbeeld leverbaar 226×264 geef dit even aan bij opmerkingen.

Gewicht 1000 g
Merk

Kleur

Army green

Met Lounge

Voorstaand Links, Voorstaand Rechts

Scroll naar top