Actie!

Vitrinekast 1-deurs Mango Nora

Vitrinekast 1-deurs mango Nora is gemaakt van mangohout.  Is een stevige, duurzame en milieuvriendelijke hardhout soort vol karakter uit India. Vitrinekast 1-deurs mango Nora is handgemaakt.   Het zwarte staal in combinatie met het Mango hout heeft warme en krachtige uitstraling. Mango hout is qua hardheid vergelijkbaar met die van eikenhout.

Afmetingen: 55x40x220 cm

Materiaal: Mango hout

 

Oneffenheden

Onze meubelen bestaan veelal uit natuurlijke materialen en worden grotendeels met de hand vervaardigd. Het hout dat is gebruikt voor dit exclusieve product is op professionele wijze gedroogd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Daardoor kan het voorkomen dat u hier en daar kleine oneffenheden zoals een scheurtje, barstje of knoestje tegenkomt. De tafelbladen zijn licht golvend.  Dit is inherent aan het product en wordt beschouwd als acceptabel. Het geeft uw meubel een warme landelijke uitstraling en een uniek karakter! Op de constructie van het meubel heeft dit echter geen negatief effect.

539,00

Vitrinekast 1-deurs Mango Nora

Vitrinekast 1-deurs mango Nora is gemaakt van mangohout.  Is een stevige, duurzame en milieuvriendelijke hardhout soort vol karakter uit India. Vitrinekast 1-deurs mango Nora is handgemaakt. Het zwarte staal in combinatie met het Mango hout heeft warme en krachtige uitstraling. Mango hout is qua hardheid vergelijkbaar met die van eikenhout.

Afmetingen: 55 x 40 x 220 cm

Materiaal: Mango hout

 

Gewicht 1000 g
Materiaal

Stijl

Serienaam

Merk

Scroll naar top