Boxspring velours

1.199,001.347,00

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Boxspring bed grijs velours, afmeting 160×200 cm. Deze boxspring wordt compleet geleverd met hoofdbord, 2x boxspringbak, 2x 7-zone pocketveermatras en 1 koudschuim topper. Zowel het hoofdbord, als de bakken en het matras zijn bekleed met heerlijk zacht velours stof. Direct leverbaar.

Het is nu ook mogelijk boxspring bed grijs velours gespreid te betalen met Spray Pay voor € 39,77 per maand o.b.v. 36 maanden. Klik hier voor meer informatie over betalen via Spray Pay.

Daarnaast is het ook mogelijk extra een 5 jaars all-in garantieperiode af te sluiten. U ontvangt dan 5 jaar professionele service en garantie voor uw boxspring. Bekijk hier de voorwaarden.

Boxspring
Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden? Met een boxspring heeft u vele mogelijkheden om uw bed aan te passen aan uw slaapvoorkeuren, wilt u bijvoorbeeld extra lengte? Lekker breed liggen? Een stevig maar comfortabel matras? Een zacht maar stevig matras? Hebben uw partner en u verschillende wensen met betrekking tot het matras? Geen probleem, er is veel mogelijk met een boxspring, laat u door ons adviseren over de mogelijkheden. U kunt zelfs proefliggen in onze showroom! 

 

5 jaar service en garantie

Ja + € 99,-, Nee

Bezorgen inclusief monteren

Ja + € 49,-, Nee