Liggen

Liggen, ontdek hier de heerlijkste bedden, matrassen, beddengoed en nachtkastjes voor uw slaapkamer.
Liggen is niet iets waar te makkelijk over gedacht mag worden, want een goede nachtrust is onontbeerlijk. Bekijk hier onze ruime collectie boxsprings, ledikanten, matrassen, toppers, dekbedden en nachtkastjes.

Boxspring

Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden? Met een boxspring heeft u vele mogelijkheden om uw bed aan te passen aan uw slaapvoorkeuren, wilt u extra lengte? Lekker breed liggen? Een stevig maar comfortabel matras? Een zacht maar stevig matras? hebben uw partner en u verschillende wensen m.b.t. het matras? Geen probleem, er is veel mogelijk met een boxspring, laat u door ons adviseren over de mogelijkheden. U kunt zelfs proefliggen in onze showroom!

Kleuren

Onze boxsprings worden geleverd in diverse stofkleuren. De boxspringbak wordt bekleed in de door u gewenste stofkleur, er zijn ca. 20 kleuren beschikbaar passend bij de kleurtonen van uw slaapkamer. Onze ledikanten zijn gemaakt van massief hout en in diverse verfkleuren leverbaar. Van landelijk wit, tot lief roze, of modern mintgroen.     

Nachtkastjes

In een sfeervolle slaapkamer mogen geen nachtkastjes ontbreken. Daarnaast is een nachtkastje erg praktisch, om bijvoorbeeld uw boeken in op te bergen, of om uw smartphone of wekker bij de hand te hebben. Wij hebben een grote collectie landelijke nachtkastjes, leverbaar met links- of rechtsdraaiende deurtjes. Met of zonder houten blad.