Tafels

Tafels van stevige en hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs.
Tafels in vele soorten en maten, van eettafel, bartafel, salontafel tot haltafel in vele kleuren en afwerkingen, denk hierbij aan landelijk hout, industrieel staal, modern beton. U kunt zelfs uw tafel speciaal op maat laten maken.

Maatwerk

Onze landelijketafelopmaat.nl collectie biedt u de mogelijkheid uw houten eettafel, salontafel, of bartafel geheel op maat te laten maken, er zijn vele keuzemogelijkheden, denk hierbij aan de maat, de vorm, het blad, de randafwerking, de kleur en de poten.

Hout

Het grootste gedeelte van onze tafels wordt gemaakt van hout, geverfd of geolied hout. In sommige gevallen kunt u er ook voor kiezen om een geverfd MDF blad te nemen, i.p.v. hout, MDF is wat harder dan hout en makkelijker in onderhoud. Een MDF blad is voordeliger dan een houten blad. Tafels met een houten blad en geverfde (houten) poten zijn op dit moment erg in trek en geven uw tafel een warme landelijke uitstraling. U kunt hierbij kiezen voor een strakke gladde afwerking of een rustieke verweerde afwerking met knoesten en diepe nerven.

Olie 

Indien u kiest voor een houten blad, dan zal deze tenzij anders afgesproken, geolied worden om het hout te beschermen tegen vocht en vlekken. De olie is er in de kleuren naturel, white wash, grey wash en dark grey wash. Een geolied blad heeft een warme en natuurlijke uitstraling, de houtnerven komen mooi uit. Het is wel belangrijk de tafel van tijd tot tijd opnieuw te oliĆ«n om uw houten blad in goede conditie te houden. Wij hebben een lijn met verzorgingsproducten voor tafelbladen, deze vindt u hier.   

Beton

Helemaal van deze tijd is een tafel met en betonnen of betonlook blad. Een tafel met een beton blad heeft een robuuste en industriĆ«le uitstraling en geeft uw interieur een stoere touch. Het beton dat voor het blad gebruikt wordt heeft een beschermlaag tegen vlekken en beschadigingen. Het onderstel is strak en gemakt van hardhout afgewerkt met een white wash olie.