Uw bankstel op maat, leverbaar in vele stofkleuren

Bankstellen

Bankstellen leverbaar in diverse stijlen. Hieronder vindt u een greep uit onze collectie bankstellen.

Bankstellen leverbaar in diverse afmetingen, materialen, kleuren en opstellingen. De 2-en 3-zits de hoekbank, de loungebank met lounge eiland in stof, leer of lederlook. U kunt zeker zijn van een uniek meubelstuk voor een mooie prijs.

Nu bij aankoop van een bankstel een gratis textiel onderhoudsset t.w.v. € 29,95

 

 
vanaf

Bankstel Houston

 
vanaf

Bankstel Adele

 
vanaf

Bankstel Alabama

 
Vanaf

Bankstel Sophie

 
Gratis bezorgd

Bankstel Boston

 
vanaf

Bankstel Dallas

 
vanaf

Bankstel Havana

 
vanaf

Bankstel Mars

 
Gratis bezorgd

Bankstel Coast

 
vanaf

Bankstel Ada

 
Nieuw!

Bankstel Ada XL

 
vanaf

Bankstel Maas

 
vanaf

Bankstel Victoria

 
vanaf

Bankstel Merel

 
vanaf

Bankstel Mary

 

Bankstel Hulk

 
vanaf

Bankstel Alfons

 

Bankstel Puck

 
vanaf

Bankstel Wiliam

 
vanaf

Bankstel Sam

 
vanaf

Hocker Clement

Bankstellen

Een goede bank is niet alleen mooi om te zien maar waar het om gaat is natuurlijk dat deze heerlijk zit. Tegenwoordig is er voor iedere stijl wel een bank leverbaar. Denk hierbij aan een landelijke, romantische, industriële of moderne stijl.

Landelijk

Deze stijl is uitstekend te combineren met de white wash meubelen. Tevens passen deze banken in een omgeving waar veel hout wordt toegepast. De sfeer kenmerkt zich als warm en romantisch.

Romantisch

Haal de romantiek in huis. Romantische bankstellen uitgevoerd in warme en zachte tinten en de prachtigste stoffen. Denk hierbij aan de kleuren beige, zand, roomwit, taupe of bijvoorbeeld de strandlook wit met blauw. Eventueel bedrukt met een bloemen of andere tot de verbeelding  sprekende prints voor een heerlijk warm gevoel.

Industriëel

Erg populair op dit moment is de industriële look, denk hierbij aan het gebruik van verweerde en vintage materialen zoals hout, leer en staal. De bankstellen zijn uitgevoerd in robuust in leer en staal en kunnen mooi gecombineerd worden met andere industriële meubelen.  

Modern

De moderne stijl kenmerkt zich door strakke en schone lijnen. Bankstellen zijn uitgevoerd in stof, of leder met een strakke poot. Tijdloze zitmeubelen die mooi te combineren zijn met hedendaagse accessoires.