Dressoir Montana

 

Dressoir Queen Ann

 

Dressoir Sydney 180

 

Dressoir Sydney EM

 

Wijnkast Rustique

 

Dressoir Rustique 403

 

Dressoir Rustique 404

 

Dressoir Louvre TP0360

 

Dressoir Boston

 

Dressoir Lisa 185

 

Dressoir Lisa 160

 

Dressoir Fleur 160

 

Dressoir La Provence 6la

 

Dressoir Mango

 

Dressoir Ventura

 

Dressoir Locker

 

Dressoir Locker

 

Dressoir Denver 190

 

Dressoir Vintage 125

 

Dressoir vintage 150

 

Dressoir B127CT

 

Dressoir B127TWD

 

Dressoir B129CT

 

Dressoir B129TWD

 

Dressoir B130CT

 

Dressoir B180CT

 

Dressoir B186TWD

 

Dressoir B189

 

Dressoir CA615

 

Dressoir T787

Afmetingen

Een dressoir kan verschillende hoogtes hebben, maar de meest gebruikte hoogte ligt rond de 85 cm. Wat de breedte betreft zijn de keuzes een stuk groter, de gewenste breedte hangt uiteraard af van de beschikbare ruimte en de functie van het dressoir. Een mooi groot dressoir kan dienen als blikvanger, of om een grote lege muur te vullen. Een compact en wat smaller dressoir is wat makkelijker plaatsbaar en neemt niet teveel woonruimte in beslag. In onze dressoir collectie zijn enkele dressoirs aanwezig die op maat gemaakt kunnen worden, denk hierbij aan de hoogte, breedte en diepte van het meubel. De maatwerk dressoirs hebben het .... logo.    

Functie

Een dressoir dient tegenwoordig niet alleen meer als opbergkast, maar als blikvanger, of als een extra werkblad in bijv. de keuken. Ook zet men vaak mooie woonaccessoires op het dressoir, of sfeervolle lampen. Een wat nieuwere trend is het dressoir gebruiken als TV-meubel in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. De TV komt hierdoor wat hoger te staan en vooral als de afstand tussen de TV en de bank of het bed wat groter is, kijkt dit fijn weg. Daarnaast ontstaat er veel (extra) bergruimte onder de TV.

Indeling

De indeling van onze dressoirs verschilt, sommige kasten hebben deurtjes, laden, open vakken of rieten mandjes, maar de meesten hebben een combinatie hiervan. De keuze voor de indeling is heel persoonlijk en afhankelijk van de functie die het dressoir gaat krijgen.