Dressoirs

Dressoirs mogen gezien worden binnen de woonkamer, keuken of slaapkamer!
Dressoirs kunt u uitstekend gebruiken in uw woonkamer, keuken, of slaapkamer als extra opbergmeubel. Ons uitgebreide assortiment is te verkrijgen in diverse afmetingen, kleuren en houtsoorten. Van romantisch en landelijk tot modern en industrieel. Zo vindt u zeker het dressoir dat perfect aansluit bij uw woonwensen en uw interieur.
 

Wijnkast HK272

 

Dressoir Fleur 185

 

Dressoir B129

 

Dressoir B130

 

Dressoir B127

 

Dressoir B128

 

Dressoir B131

 
vanaf

Dressoir Frejus

 

Dressoir Blois

 

Dressoir AHS180 white wash/teak

 

Dressoir AHS235 white wash/teak

 

Dressoir mand HK158

 

Dressoir mand HK159

 

Topdressoir Louvre HK221T

 

Dressoir HK87

 

Dressoir HK88

 

Dressoir mand HK30

 

Dressoir NED33

 

Dressoir Robin

 

Dressoir Marc

 

Dressoir River

 

Dressoir Iron 22025

 

Dressoir B181

 

Dressoir B180

 

Dressoir Victoria

 
vanaf

Dressoir London

 

Dressoir B182

 

Dressoir Dakota

 

Dressoir Montana

 

Dressoir Queen Ann

Afmetingen

Een dressoir kan verschillende hoogtes hebben, maar de meest gebruikte hoogte ligt rond de 85 cm. Wat de breedte betreft zijn de keuzes een stuk groter, de gewenste breedte hangt uiteraard af van de beschikbare ruimte en de functie van het dressoir. Een mooi groot dressoir kan dienen als blikvanger, of om een grote lege muur te vullen. Een compact en wat smaller dressoir is wat makkelijker plaatsbaar en neemt niet teveel woonruimte in beslag. In onze dressoir collectie zijn enkele dressoirs aanwezig die op maat gemaakt kunnen worden, denk hierbij aan de hoogte, breedte en diepte van het meubel. De maatwerk dressoirs hebben het .... logo.    

Functie

Een dressoir dient tegenwoordig niet alleen meer als opbergkast, maar als blikvanger, of als een extra werkblad in bijv. de keuken. Ook zet men vaak mooie woonaccessoires op het dressoir, of sfeervolle lampen. Een wat nieuwere trend is het dressoir gebruiken als TV-meubel in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. De TV komt hierdoor wat hoger te staan en vooral als de afstand tussen de TV en de bank of het bed wat groter is, kijkt dit fijn weg. Daarnaast ontstaat er veel (extra) bergruimte onder de TV.

Indeling

De indeling van onze dressoirs verschilt, sommige kasten hebben deurtjes, laden, open vakken of rieten mandjes, maar de meesten hebben een combinatie hiervan. De keuze voor de indeling is heel persoonlijk en afhankelijk van de functie die het dressoir gaat krijgen.