Boekenkasten

Boekenkasten zijn ideaal om boeken of woonaccessoires een mooi plekje in uw woonkamer te geven.
Boekenkasten zijn behalve een functioneel element in uw interieur ook bedoeld om uw interieur te sieren. Daarom hebben wij in onze uitgebreide collectie stijlvolle en unieke modellen boekenkasten opgenomen. Denk hierbij aan een frisse witte boekenkast, een minimalistisch boekenrek, of een stoer wandrek. Hieronder vindt u de diverse modellen en mogelijkheden. 
 

Boekenkast CA591

 

Boekenkast CA580

 

Boekenkast CA582

 

Boekenkast River

 

Boekenkast Iron 22034

 

Boekenkast Iron 22037

 

Boekenkast CA612

 

Boekenkast Nova Solo CA614

 

Boekenkast CA613

 

Boekenkast CA601

 

Boekenkast CA603

 

Kast TP0134

 

Boekenkast TP0094

 

Boekenkast Carol

 

Boekenkast cross BC210

 

Boekenkast CA607

 

Kast London TP0378

 

Boekenkast Boston 80

 

Boekenkast Boston 125

 
vanaf

Boekenkast Mango

 

Boekenrek Mango

 

Boekenkast Oslo naturel

 

Boekenkast Oslo wit

 

Boekenkast Havana

 

Boekenkast Locker

 

Boekenkast Retro

 

Boekenkast CA604

Boekenkast in uw eigen stijl

Al uw boeken overzichtelijk opgeborgen in uw eigen persoonlijke boekenkast. U heeft bij ons de keuze uit vele stijlen, kleuren en afmetingen.

Stijlen

Heeft u een romantische en landelijke inrichting en bent u op zoek naar een elegante, witte boekenkast met of zonder hout-accenten. In de stijl van de Zuid-Franse Riviera, bekijk dan onze serie voor uw 'maison'. Deze serie kenmerkt zich door de typerende kleurstelling, het gebruik van 'natuurlijke materialen, een goede kwaliteit en een scherpe prijzing.

Ook voor de liefhebbers van een stoere inrichting is er een ruime keuze uit robuuste boekenrekken en boekenkasten. In open of gesloten uitvoering vaak een combinatie van hout en staal.

Ook geschikt voor...

Natuurlijk is een boekenkast niet alleen geschikt voor boeken. een open boekenkast leent zich perfect voor sfeervolle woonaccessoires zoals windlichten, fotolijstjes, mooie vaasjes of wat u ook maar wilt laten zien of waarvan u wilt genieten.

Advies

Komt u er niet uit, staat uw keuze er niet tussen neem dan contact met ons op en bel naar  0182-586670 of bezoek onze showroom in Gouda waar onze adviseurs voor u klaarstaan.