Buffetkasten

Buffetkasten laten uw prachtigste servies en mooiste accessoires pronken vanachter de ruiten
Buffetkasten hebben als belangrijkste kenmerk dat de bovenkant vaak in glas is uitgevoerd zodat u daar uw mooiste servies en accessoires kunt tonen en tegelijkertijd veilig kunt opbergen. Een buffetkast past perfect in een landelijke en romantische woonstijl, maar in onze ruime collectie vindt u ook kasten voor een stoer of modern interieur. Door de diversiteit aan kleuren, materialen en afmetingen in onze collectie vindt u altijd een geschikte buffetkast.
 

Vitrinekast Sydney 65

 
vanaf

Vitrinekast Hilaire

 

Vitrinekast CA602

 

Virinekast NA228BL

 

Kast TP0134

 

Bufftkast London TP0365

 

Buffetkast WC30BJ

 

Buffetkast WC29WR

 

Buffetkast WC29WC

 

Buffetkast WC29RW

 

Buffetkast WC29JW

 

Buffetkast WC29BR

 

Buffetkast WC29BJ

 

Buffetkast WC29AR

 

Buffetkast WC22BJ

 

Buffetkast Victoria TP0363

 

Buffetkast Victoria TP0362

 
Nu slechts

Buffetkast TP1114

 

Buffetkast TP1113

 

Buffetkast TP04

 

Buffetkast TP0354

 

Buffetkast TP0258

 
Sale

Buffetkast TP0256

 

Buffetkast TP0236

 

Buffetkast Sydney 90 EM

 

Buffetkast Sydney 90

 

Buffetkast Sydney 65 EM

 

Buffetkast Sydney 220 EM

 

Buffetkast Sydney 220

 

Buffetkast Sydney 180 EM

Eye-catcher

Een buffetkast is een echte eye-catcher en een prachtig meubel om je mooiste servies, glaswerk, boeken of accessoires in uit te stallen> Zo'n kast met glazen deuren is altijd stijlvol en misstaat in geen enkel soort interieur. Er zijn niet alleen landelijke buffetkasten, tegenwoordig is er ook een ruime keuze aan buffetkasten geschikt voor een stoer en modern interieur. De truc is om de juiste buffetkast te kiezen.

Nieuwlandelijk

Een groot deel van onze collectie buffetkasten bestaat uit de klassieke witte of white wash buffetkast, deze buffetkast staat prachtig in een romantisch of landelijk interieur en ademt de sfeer van een vakantiehuisje aan de Franse Riviera. Nu is er op het gebied van buffetkasten een nieuwe gedurfde trend ontstaan: de gekleurde buffetkast. Onze Nieuwlandelijk collectie kan geheel naar eigen smaak gekleurd worden en er is keuze uit ruim 60 kleuren, waarmee naar hartenlust gecombineerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan mooie grote lavendelblauwe buffetkast met een frisse witte binnenkant, deze komt prachtig uit tegen een witte muur!